vrijdag 23 mei 2014

Toscaanse passie!

Waarschijnlijk is het u opgevallen dat ik zelf niet veel meer op de winkel vloer aanwezig ben maar met vol vertrouwen het kaasteam onder leiding van Erwin de mooiste kazen aan u laat proeven, ruiken en met veel plezier verkopen. Medio september zal ik een knie operatie ondergaan zodat ik weer pijn vrij er tegen aan kan. Maar stil zitten is niet mijn ding en daarom heb ik dit voorjaar een nieuwe uitdaging gezocht in het importeren van mooie Toscaanse specialiteiten. Eind van deze maand zullen de eerste kazen in onze winkel getest worden om naar aanleiding van uw reactie verder het land in te gaan, wat dacht u van mooie schapenkazen met truffels of gerijpt in wijn, dat zal een feest worden onder het genot van een heerlijke Chianti wijn. Dus laat u verrassen in onze lekkere kaaswinkel en ik hoop u snel weer te spreken.
Lieve kaas groet,
Ed Boele
                                                                             

vrijdag 9 mei 2014

Moederdag.

Verras moeder eens met een origineel kado zoals een "Kaashart". Wij verkopen kaasjes in de vorm van een hart gemaakt door Karin en Sjaak van Veen uit Zoeterwoude. Hun mooie boerderij ligt in de Weipoort een ongerept stuk natuurgebied dicht bij Den Haag. Echt een aanrader om eens op een mooie dag heen te fietsen, bezoek eens een boerderij! Met jonge kinderen is een bezoek aan geitenboerderij Geertje echt een must. Kinderen mogen de vele lammetjes voeren en kennis maken met het boeren leven.

Zaterdag 24 mei beginnen wij met de verkoop van de eerste graskazen 2014. U ziet waarschijnlijk al bij diverse collega's graskaas in de winkel, wij kiezen ervoor om de graskaas vanaf 24 mei te gaan verkopen omdat wij dan zeker weten dat deze kaas gemaakt is van melk van koeien die dag en nacht vers gras hebben gegeten nadat ze in de winter op stal gestaan hebben. Onze graskazen laten we ook iets langer rijpen zodat u de smeuïge volle jonge kaas smaak proeft. Dit jaar krijgt u er weer een leuk en smakelijk kado bij! Over de feestelijk heden van deze dag hoort u spoedig meer.

Graag tot ziens in onze winkel!