zondag 21 september 2014

Zomer kaasjes voorbij?

Is de zomer nu helaas echt voorbij? Af en toe nog een mooie dag zou best welkom zijn maar in ons kaasvak kijken wij net als onze kaas liefhebbende klanten uit naar de koudere avonden voor de open haard met een mooi glas wijn en heerlijk kaas plateau! Omdat wij zelf geen haard hebben zet ik graag een muziekje aan en ontsteek de kaarsen. Genieten met elkaar dat is belangrijk! Ook niet geheel onbelangrijk voor ons zijn de beurzen die de aankomende weken bezocht gaan worden door het kaasteam Ed Boele om te zorgen dat er weer mooie kaasspecialiteiten in de toonbank komen dit najaar met als hoogtepunt de kerstdagen natuurlijk, maar zover is het gelukkig nog niet. Over twee weken gaan we weer Mont D'Or verkopen, een handgeschepte kaas uit de Jura, gerijpt in sparrenhout die heerlijk is om als fondue voor twee te gebruiken, het recept hiervoor krijgt u natuurlijk erbij.
Ook de wijn als begeleider kunnen we u aanbevelen zodat u een perfecte combinatie heeft. Wist u dat wij bij iedere maaltijd en kaasdessert een bijpassende wijn kunnen adviseren, ons team heeft onder de vleugels van Erwin veel ervaring hierin. Na de zomer hebben wij ook ons Kopke port assortiment uitgebreid met Colheita jaargangen, deze port uit 1 jaar gerijpt op kleine vaten en wordt pas gebotteld als er vraag naar is. Na botteling moet hij wel binnen 12 jaar gedronken worden, een paar uur voordat u ervan wil genieten kunt u hem decanteren en hierna binnen 3 weken consumeren. Omdat er Colhieta port vanaf 1935 te koop is hebben wij diverse jaargangen in huis maar zoekt u een bepaald jaartal in verband met jubileum of verjaardag schroom dan niet om het aan ons te vragen, wij kunnen per fles voor u bestellen en ook versturen.
Al met al op naar de sfeer volle avonden en hopen u graag te mogen verrassen in onze kaasspeciaalzaak te Den Haag.

Kaas groet van Ed Boele.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten