zondag 29 maart 2015

Vier de lente met boerenkaas !
 
Wie in de eerste maanden van dit jaar onze winkel wilde bereiken, moest daarvoor meer moeite doen dan gewoonlijk. Door de werkzaamheden aan riolering en bestrating had de Fahrenheitstraat veel weg van een gatenkaas. Gelukkig hadden de trouwe klanten er graag een survivaltochtje voor over om bij de echte gatenkazen en alle andere leden van de wijdvertakte kaasfamilie te komen.
 
Nu ons deel van de straat weer mooi is dichtgemaakt, nodigen we u uit om met ons de net aangebroken lente te vieren. Hoe kun je dat in kaasland beter doen dan met oer-Hollandse kaas van het boerenland, waar de lucht van vers gras en voorjaarsbloemen vermengd met een vleugje mest de neusgaten binnendringt? 
 
We hebben zoals gewoonlijk diverse puike boerenkazen voor u klaarliggen, maar tot het paasweekend zetten we één daarvan extra in het voorjaarszonnetje:
De Boerenkampioen uit de kaasboerderij Arcadiahoeve bij Bodegraven, eigendom van de familie Van Dieijen, die al vier generaties lang kaas maakt van de melk van eigen koeien.
Deze vol belegen karaktervolle rauwmelkse kaas van ongeveer een half jaar oud bieden we u aan voor de super scherpe prijs van 6.95 euro per pond. Wie minimaal een pond koopt, krijgt er ook nog eens een pakje crackers bij cadeau.

Zaterdag 4 april maken we camembert creaties!

Laat u tussen 11.00 en 16.00 uur verassen in de wereld van camembert die we speciaal voor Pasen voor u maken.
Hartige en exotische smaken die strelend zijn voor ogen en tong!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten